maanantai 6. joulukuuta 2010

Joululahjoja miesväelle

Hei taas!

Kiitos kaikille ihanille ihmisille, joiden kanssa minulla oli mahdollisuus asioida eilen Loimaalla Maatalousmuseo Sarkan joulumyyjäisissä. Hienot puitteet ja hieno tapahtuma!

Sitten itse asiaan... Nyt on mahdollisuus tilata käsintehdyt hopeiset solmiopidikkeet vaikka joululahjaksi - ilman postikuluja.

Malleja solmiopidikkeille on viisi erilaista. Kaikki mallit asetetaan paidan nappiin pidikkeen koukulla ja ketjuosa solmion eteen. Solmiopidike sopii 6cm-9cm leveään solmioon.


1. Solmiopidike kuningasketjulla 45€ (ketjun leveys 6mm)
 2. Solmiopidike ruoriketjulla 30€ (ketjun leveys 7mm)

 3. Solmiopidike muinaisketjulla 30€ (ketjun leveys 5mm)
 4. Solmiopidike muinaisketjun muunnoksella 35€ (ketjun leveys 7mm)
 5. Solmiopidike oili-ketjulla 32€ (ketjun leveys 8mm)


Tilaus tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen hopeasaie@gmail.com. Ilmoita tilauksessasi solmiopidikkeen malli ja kappalemäärä. Kotimaan tilaukset pitää tehdä viimeistään 12.12.2010, jotta paketti ehtii jouluksi perille. Tilaukset ulkomaille on tehtävä 8.12.2010 mennessä. Postitan solmiopidikkeet rasiassa kuplamuovitetussa kuoressa 1. luokan kirjeenä. Tällöin tilaukseen ei lisätä toimituskuluja. Jos haluat paketin kirjattuna kirjeenä, lisätään loppusummaan 5 € toimituskulut. Maksu tapahtuu paketin mukana tulevalla laskulla ja maksuaikaa on 14 vuorokautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti