tiistai 20. syyskuuta 2011

Syksy saapui

Täällä on menty niin työn touhussa, että kesäkin meni huomaamatta ohi. Nälkäpäiväkeräykseen Hopeasäie osallistui lahjoittamalla 10% 15.-17.9 välisen ajan myynnistä, sekä 3€/erikoiserän vyyhti. Pyöristin summan seuraavaan tasalukuun ja Punaisen Ristin tilille kilahti 40€. Kiitos kaikille asiakkaille!

Syksyn myötä valikoimiin on tullut muutamia uusia lankoja; merinoa, kashmiria ja nylonia sisältävä Cash. Merino, joka on 100% superwash käsiteltyä Merinoa sekä talven juhlakautta ajatellen hopeakimalletta sisältävä merino-silkkihuivilanka nimeltä SilverLace. Niille, joita alpakka kutittaa ja ei halua kimalletta, on valikoimissa myös 100% BFL-villaa oleva WooLace. Kauppaan olen lisännyt myös siemenhelmiä, jotka ovat kooltaan 8/0. Ne soveltuvat helmitöiden lisäksi myös neulontaan ja kehräämiseen.



Tämän vuoden suurin tapahtuma Hopeasäikeelle on ehdottomasti Tampereen Käsityömessut 18.-20.11.2011 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Paikalta C525 löydät minun lankojen, villojen, siemenhelmien, silmukkamerkkien ja korujen lisäksi myös Puffalan langat ja sisustustuotteet. Toivottavasti nähdään siellä.

Jälleenmyyjien joukko on kasvamassa. Helsinkiin avataan 1.10.2011 uusi lankakauppa, Villavyyhti. Sen valikoimiin tulee rukkien, kehruuvillojen ja muiden lankojen ohella Sukkaa, Basicia, Softia, Pitsiä ja Merinoa.


1 kommentti:

  1. Ihana uutinen, että olet tulossa Tampereen messuille. Toivottavasti vielä sunnuntaina on lankaa jäljellä, niin pääsen testaamaan Hopeasäie-lankaa!

    VastaaPoista